Sofia Mulyani





I keep thinking about my SPM Resultsss
Wednesday, 20 March 2013 | 2 comment(s)
 
Assalamualaikum bloggerssss.. okay hari ni aku nak cerita, aku takut gila weh nak tunggu esok.. esok hari paling bersejarah dalam hidup.. cehh.. ayat lagi nak poyo. okay esok 21st March 2013 (tarikh keramat) ialah tarikh result spm aku dikeluarkan.. aku tak nak berharap sangat sebab aku takut kecewa weh :( . ok my mummy and my daddy (ceh mummy and dadddy konon. padahal kat rumah pangil mama papa jew.. hoho) berharap sangat aku dapat keputusan yang gempak.. I can't stop thinking about what my parents said to me last night.. aku hanya mampu berdoa dan tawakkkal jewr sebab aku dah berusaha sehabis baik yang aku mampu.. kalau keputusan aku baik, alhamdulillah ya Allah.. tapi kalau keputusan aku tak berapa baik, tak apa. I will not simply give up macam tuh jew.. I'll keep try my best for my future studyyyy.. insyaalah.. my hubby a.k.a Syarool Anies, do pray that I may get excellent results okay.. I love U.. muehehe.. others, do not jealous okay.. chill :).. ya allah , semoga aku mendapatkan keputusan yang baik. I do not want to disappoint my parents.. I want to make my parents proud of me.. Insyaallah. aku doakan juga kawan2 aku untuk esok.. antaranya ialah Aisyah Comel , Bakyah . semoga korang mendapat keputusan yang gempak ye.. aminnn.. ok lah.. aku tak nak cakap banyak lagi kat blog ni sebab aku nak solat and doa banyak2 untuk esok. kawan2, tolong doakan saya ye.. thanks a lot friends..




Older Post